«Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά στο Αχαϊκό Χωριό 2023-2024»

Παραμυθένια Χριστούγεννα στο πιο χιονισμέgiorνο χωριό της χώρας! Δε θα μπορούσε να συμβεί και κάτι διαφορετικό στα 1350μ υψόμετρο!
Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε μια υπέροχη ζεστή, γιορτινή εμπειρία και τα φετινά Χριστούγεννα!

Παραμονή Χριστουγέννων :

Tο πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων  με την άφιξη σας , θα ακολουθήσει το παραδοσιακό μας καλωσόρισμα με τσίπουρο ντόπιο , γλυκά του κουταλιού και καρύδια απ’ το κτήμα μας! Ενημέρωση για το πρόγραμμά μας και τακτοποίηση στους χώρους σας.

Οι δραστηριότητες μας θα ξεκινήσουν με μια ολοκληρωμένη ξενάγηση στο αγρόκτημά μας , επαφή με τα ζωάκια της φάρμας μας , μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλογάκια , αγελάδες , γαϊδουράκια , χήνες , κότες και άλλα ζώα στο απόλυτα φυσικό τους περιβάλλον , να τα ταΐσουν , να μαζέψουν αυγά , να δοκιμάσουν την εμπειρία του αρμέγματος και άλλα πολλά!

Βράδυ :

Αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού στην φάτνη , με θεατρικό με γαϊδουράκια , προβατάκια καθώς επίσης και τους Μάγους με τα δώρα!
Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το πλούσιο εορταστικό δείπνο στο κεντρικό Σαλέ μας , αποκλειστικά με ντόπια ,βιολογικά προϊόντα δικής μας δημιουργίας!

Ημέρα των Χριστουγέννων:

Πρωί :

Ποικίλες δραστηριότητες στο χιονισμένο ημιαλπικό τοπίο μας για μικρούς και μεγάλους ,όπως ιππασία από τον έμπειρο δάσκαλο μας , πίστα περιπέτειας (τοίχος αναρρίχησης , ανεμόσκαλα , flying fox) , πίστα survivor και τοξοβολία!
Aκολουθεί μίνι ορειβασία προς το βουνό του Κλωκού για τους πιο θαρραλέους!
Στην επιστροφή απολαμβάνουμε ζεστό τσάι δίπλα στο τζάκι στο κεντρικό Σαλέ.

Απόγευμα :

Χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους, ζύμωμα ψωμιού, πλάσιμο κουλουριών και ψήσιμο στο παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο!

Παρόμοιο πρόγραμμα ποικίλων δραστηριοτήτων και δράσεων θα ακολουθηθεί και την Πρωτοχρονιά , με δώρα και ένα σωρό γιορτινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Σημειώσεις
1.Στο γιορτινό μας πακέτο (όπου διαμορφώνεται: +40 ευρώ για ενήλικες , +20 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών πέρα από τη διαμονή) περιλαμβάνεται το εορταστικό μενού της παραμονής των Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς.
Δεν περιλαμβάνoνται:
οι δραστηριότητες της ιππασίας, της τοξοβολίας και της πίστας περιπέτειας.

2.Το εστιατόριο μας θα λειτουργεί κανονικά όλες τις ημέρες.