Η Φιλοσοφία μας

«To ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι το όραμα της οικογένειάς μου που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη μας για τη φύση, τα ζώα και την ήρεμη ζωή μας ώθησε να δημιουργήσουμε αυτό το χώρο. Εχει φτιαχθεί με πολύ αγάπη, μεράκι και προσωπική δουλειά, η ανταπόκριση των επισκεπτών μας αποζημιώνει…»
Τόλης Διαμαντόπουλος

 

Το ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές της οικογένειας ή της παρέας, που θέλουν να περνούν όμορφες στιγμές όλοι μαζί, δίπλα στο τζάκι, στην κορυφή του βουνού. Η ζωή στο αγρόκτημα είναι ήρεμη και χαλαρή για τους επισκέπτες, αλλά μπορεί να γίνει και περιπετειώδης για τους πιο τολμηρούς. Τα παιδιά απολαμβάνουν την ελευθερία και την ξεγνοιασιά μέσα στη φύση, με τα ζωάκια μας για παρέα, όπως στο σπίτι του παππού στο χωριό. Οι γεύσεις, ελληνικές, παραδοσιακές και βουνίσιες. Οι ημέρες περνούν με δραστηριότητες στη φύση, στο κτήμα, αλλά και διασκέδαση και ψυχαγωγία.

 

Το ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι μια πρόταση εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες αγροτουριστικές, βουνού, αθλητικές, ένα ορμητήριο για χειμερινές αποδράσεις στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα και στα γύρω βουνά, αλλά και ένα ορεινό καταφύγιο και ησυχαστήριο για εσάς που ψάχνετε κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, και κυρίως ανθρώπινο και φιλικό.

 

Εδώ, στην κορυφή του βουνού, όσοι έχετε κουραστεί από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, επιθυμείτε να ξεφύγετε αλλά και να μείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σίγουρα θα το καταφέρετε. Και σε μόλις δύο ώρες από την Αθήνα! Η εξόρμηση του Σαββατοκύριακου είναι απλή υπόθεση!