Ελάτε μαζί μας να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία φυσικής ομορφιάς , ηρεμίας , δραστηριοτήτων αλλά και πολυτέλειας!

Τα παιδιά σας μπορούν να απασχοληθούν αρκετές ώρες, με ή χωρίς εσάς ,  με κατασκηνωτικά προγράμματα  που εφαρμόζονται από έμπειρους παιδαγωγούς.

Μερικά από τα πράγματα που θα ζήσουμε μαζί  είναι ιππασία , εντός αλλά και εκτός στίβου για τους πιο θαρραλέους, σε υπέροχα ημιαλπικα  μονοπάτια ,ορειβασία σε πανέμορφες διαδρομές μαζί μας ή και μόνοι σας , τοξοβολία , καθώς και πίστα περιπέτειας με τοίχο αναρρίχησης , ανεμόσκαλα και flying fox για τους μικρούς μας φίλους!*

Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μπορούν επίσης να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία επαφής με τα ζώα της φάρμας μας , αγελάδες , άλογα, πουλάρια ,γαϊδουράκια,  πρόβατα , κατσικάκια,  και ένα σωρό άλλα ζωάκια.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ,μαγειρέψετε μαζί μας στο παραδοσιακό ξυλόφουρνο ,ή και μόνοι σας σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα στους πλήρως εξοπλισμένους ξενώνες μας, να  απολαύσετε πανδαισία γεύσεων για κάθε γούστο στο εστιατόριο μας , καθώς και το εξαιρετικά πλούσιο πρωινό μας με παραδοσιακά ολόφρεσκα προϊόντα δικής μας παρασκευής!

Οι άνθρωποι του Αχαϊκού Χωριού θα φροντίσουν για εσάς να περάσετε αξέχαστα με ιδανικές παροχές σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα.

Vegan μενού και μενού χωρίς γλουτένη είναι διαθέσιμα για εσάς , απλά ενημερώστε μας πριν την άφιξή σας!
Το πρωινό μας περιλαμβάνετε στη τιμή. *Η ιππασία, η πίστα περιπέτειας και η τοξοβολία είναι με έξτρα χρέωση,10/10/5 ευρώ αντίστοιχα.